Nyskabelse og nyt fitnesscenter er nu klar på Blåvandvej 21 i Blåvand

Nyskabelse og nyt fitnesscenter er nu klar på Blåvandvej 21 i Blåvand

01-07-2016, 07:49

Forfatter: Tistrupnews - RSS

Nyskabelse og nyt fitnesscenter er nu klar på Blåvandvej 21 i Blåvand

Fredag d. 8. juli Kl. 16.30 er der reception i SportsPark Blåvandshuk`s nye fitness samt sportsinfocenter, hvorefter der umiddelbart efter receptionen åbnes op for træningen 

Fitnesscentret er et moderne center med TechnoGym`s nyeste serie med over 25 forskellige arbejdsstationer samt et træningslokale til andre øvelser. Centret indgår på lige vilkår med det store center i Oksbøl, hvorefter at nuværende og kommende medlemmer kan bruge begge afdelinger. 

Centret i Blåvand er også etableret med mulighed for at købe engangskort, hvis man blot vil træne lidt i sin ferie og salget af disse kort vil foregår fra centret samt hos Turistinformationen i Blåvand, Meny supermarked på Torvet i Blåvand og hos Hvidbjerg FeriePark ved Hvidbjerg Strand. Der sælges naturligvis også ugekort. 

 

Nyskabelse skal også skabe mere aktivitet i Ho og Oksbøl

Med en meget central og synlig placering i Blåvand var det oplagt at etablere Danmarks første sportsinformationscenter. Der er et topmoderne infocenter med 7 infoskærme, som fortæller om alle de aktivitetsmuligheder, som der findes i SportsPark Blåvandshuk, når man er på besøg eller på ferieophold. Centret er etableres med den nyeste teknik fra Wauv (Hjerting AV Teknik) i Esbjerg. 

 

Nyt samarbejde skaber synergi med SportsPark Blåvandshuk.

2 enheder som har samme mål og tilgang til aktiviteter har fundet hinanden og vil sammen skabe endnu flere oplevelser såvel ude som inde. Vi skal have brugere, foreninger og gæster i SportsPark Blåvandshuk hver dag og det gælder både i Oksbøl, Blåvand og Ho.  Dette gør vi bedst sammen, så derfor var det oplagt at gå sammen og fremstå som en enhed med fælles markedsføring og en stor bred aktivitetspakke i fremtiden. Kort sagt ”liv avler liv” udtaler Baneejer ved Golfcentret i Ho Jan Pedersen og centerdirektør Peter Nielsen, som vil endnu mere på landkortet og skabe bedre og mere spændende faciliteter for vores brugere løbende. 

 

Kom forbi fredag d. 8. juli Kl. 16.30

Vi glæder os meget til at præsentere det nye samarbejde samt ikke mindst det nye center i hjertet af Blåvand. Velkommen til…