Ny ansættelse i SportsPark Blaavandshuk

Ny ansættelse i SportsPark Blaavandshuk

29-09-2016, 04:27 - Blåvand

Forfatter: henry

 Ny ansættelse i SportsPark Blaavandshuk

Sportspark Blaavandshuk er inde i en meget positiv udvikling og udvider derfor medarbejderstaben med endnu en fast medarbejder.

Thomas Bilberg Nyholm, 28 år, er ansat som ledende medarbejder indenfor service og driftsområdet og indgår i den daglige ledelse sammen med souschef Helle Dahl. Ansvarsområdet indeholder ledelse af nuværende medarbejdere, drift af bygningerne og udenoms arealerne samt naturligvis en god daglig kontakt til husets brugere og foreninger. Thomas og familien flyttede til Oksbøl for ca. 1/2 år siden og nu følger jobbet efter, da det rigtige dukkede op.

Thomas har været ansat som projekt-og aktivitetskoordinator for 16 asylcentre på Fyn, Langeland, Lolland og øerne igennem de seneste år med forankring hos Langelands Kommune. Thomas starter allerede d. 3. oktober 2016. Thomas er uddannet Cand. Scient. i Idræt og Sundhed samt har en Bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Dertil kommer årelang praktisk erfaring fra DGI, fitnesscentre, kommuner og erhvervsvirksomheder indenfor området. Thomas er student fra Odense Tekniske Gymnasium.

Thomas Nyholm udtaler, at han glæder sig meget til at komme i gang med det spændende praktiske arbejde sammen med kollegaerne i centret, samt at blive en del af de spændende events i og omkring SportsPark Blaavandshuk. Jeg ser frem til på sigt også at kunne bidrage på mange flere områder og tilføre centrene endnu flere perspektiver i den kommende udvikling.

Direktør Peter Nielsen udtaler at ansættelsen af Thomas Nyholm er en del af en større udviklingsplan for centret, hvor partnerskabet med Blåvandshuk Golfcenter indgår som en væsentlig del.

Vi glæder os over, at vi kan tiltræde spændende personligheder som Thomas Nyholm til vores center og ser store perspektiver for fremtiden.

De seneste ansættelser samt uddannelse af medarbejdere igennem 2015 og 2016, gør at Sportspark Blaavandshuk er stærkkørende som sundheds og aktivitetsmetropol i den vestlige del af Varde Kommune.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Peter Nielsen (Tlf. 51903725) eller Thomas Bilberg Nyholm (28602992).

SportsPark Blaavandshuk Idrætscenter ∫ Strandvejen 2 ∫ 6840 Oksbøl ∫ Tlf. + 45 70 22 16 53 ∫ bic@bicoksbol.dk ∫ www.sportspark.dk

Afdelinger: Info & Fitness Blåvandvej 21 6857 Blåvand ∫ Golfcenter Søndertoften 29, Ho 6857 Blåvand