Læserbrev: Venstre i Varde Kommune

Læserbrev: Venstre i Varde Kommune

15-11-2017, 03:55 - vardeinfo

Forfatter: News

Blåvand er kommunens største by

I rigtigt mange uger om året er det flere overnattende i Blåvand end i Varde by og dette giver større og større udfordringer, da infrastrukturen ikke er fulgt med udviklingen.

Jeg havde selv fornøjelsen af at være med til at etablere en sportsbutik for ca. 30 år siden i en hjørnebutik på Thoras gård ved det nuværende torv i Blåvand og hvor de få butikker var samlet indenfor få hundrede meter og der var langt til Shell tanken mod vest. Åbningsperioden var omkring 6 uger om sommeren og så i de allerstørste højtider.
Udviklingen har været eksplosiv og en hel ny verden er opstået. På et område er udviklingen ikke fulgt med og det bliver bare værre og værre år for år. Parkeringsforholdene er ganske enkelt kaotiske og der skal gøre noget, da der konstant opstår farlige situationer. I søgen på parkering bliver de smalle sideveje taget i brug og Kallesmærsk vej er nu det yndende mål og netop i år har det været ekstrem med mange farlige situationer for cyklister og fodgænger.
Vi skal have parkeringsplads udfordringen belyst endelig i Blåvand og hvis der skulle mangle pladser, at de bliver skabt i et tæt samarbejde med erhvervslivet, grundejer og kommunen. Derudover skal markedets for moderne elektroniske løsninger vurderes og som kan anvise de ledige parkeringspladser. Jeg vil lægge mig i selen for at finde en løsning i kommende byrådsperiode og jeg ved fra mange henvendelser. Blåvand og vores ufattelig mange gæster fortjener en løsning.

– giv din stem på nr. 4 på liste V – Peter Nielsen.