Succes flyttes til SportsPark Blaavandshuk i Oksbøl

Succes flyttes til SportsPark Blaavandshuk i Oksbøl

23-01-2018, 01:01 - Blåvand

Forfatter: News/SportsPark Blaavandshuk

Succes flyttes til SportsPark Blaavandshuk i Oksbøl


I efteråret 2017 indgik Jette`s Zone og Terapi en aftale om at blive en af WittCare`s vakuumbehandlings-centre i Danmark. Det har været en stor succes for Jette Østergaard Sørensen med rigtigt mange behandlinger og succeshistorier for brugerne.

Bedre daglig velvære, færre smerter og hurtigere restitution efter overbelastning og skader er blot nogle af eksemplerne.
Den massive efterspørgsel af behandlinger har desværre også en bagside, da Jette Østergaard Sørensen fortsat gerne ville kunne betjene sine trofaste kunder indenfor massage og andre behandlinger samt ikke mindst sikre den gode oplevelse for alle.

Derfor har Wittcare, Jette og SportsPark Blaavandshuk indgået aftale om vakuum behandlingscentret flyttes til lokalerne på Strandvejen 2 i Oksbøl pr. 1 februar 2018, hvor centrets sundhedsfaglige personale vil stå til rådighed. Daglig ansvarlig for vakuumcentret vil blive Rikke Melsen.
Alle købte 10-turskort, som er købt vil naturligvis være muligt at anvende fremover også.
Direktør Peter Nielsen fra SportsPark Blaavandshuk udtaler at vi er meget stolte over, at Jette Østergaard Sørensen har anbefalet os til at overtage den succesrige vakuum behandling. Vi vil sætte alt ind på at fortsætte i Jette`s spor med en god faglig behandling af vores dygtige sundhedsstab.


Vi har åbnet op for tidsbestilling, som kan foretages på nr. 70 22 16 53 eller online via sportspark.dk/wittcare.