Ny stor musikalsk oplevelse på Blåvand Torv

Ny stor musikalsk oplevelse på Blåvand Torv

30-08-2022, 01:00 - Blåvand

Forfatter: Tistrup Mediehus - Pia

8. september kl. 19.00

Blåvand står foran endnu en stor musikalsk oplevelse torsdag d. 18. august på torvet, når Sasha Adrian og MiddelName Mississippi spiller op til dobbeltkoncert fra kl. 19.00. 


MiddleName Mississippi
Kvintetten har sine musikalske rødder i den amerikanske blues og folk tradition. Med flerstemmige harmonier, tvetydige anekdoter, og vestjysk humor, spiller og synger Middlename Mississippi originale sange skrevet af samtlige medlemmer.

Musikken og optrædenen bærer præg af venskab, god stemning og håndlavet musik.

Med rødder i Varde og Esbjerg består bandet af:
Dennis Iversen: Guitar/Vocal
Nicolaj Rasmussen: Harmonika/Mandolin
Mathias Fabricius: Trommer
Patrick Olling: Guitar/vocal/Bas
Morten Freund Julius: Guitar/vocal/Bas 

Sasha Adrian

I en kraftfuld kontrast mellem distortionguitarer og Sasha Adrians lyse, særegne vokal opstår et rum for temperamentsfuld sårbarhed, der er både forløsende og intimt.

Hun dyrker lyden af det uperfekte, det grimme og det uformelige, som hun sætter i dragende melodiøse rammer, der både afvæbner og omslutter lytteren. I Blåvand vil Sasha opleves i en eksperimenterende duokonstellation med noise-guitarist Lasse Bitsch Jensen

Peter Nielsen fra Blåvand Ho Erhverv er stolt over at kunne præsentere det unikke setup, hvor der virkelig blive kræset for det musikalske øre. Alle kunstnere kan deres håndværk til det perfektionistiske og vil helt sikkert give mange en aha oplevelse. Vi håber at mange vil komme forbi!!