Destination Vesterhavet udvider i Blåvand

Destination Vesterhavet udvider i Blåvand

21-09-2020, 10:19 - Blåvand

Forfatter: Tistrup Mediehus-Pia

Turistinformationen i Blåvand skifter adresse - øger sine aktiviteter og bemanding - og retter fuld fokus på et tættere samarbejde om turisme- og destinationsudvikling med alle sine medlemmer, samarbejdspartnere og foreninger ikke bare i Blåvand men i hele den sydlige del af destinationen.

Initiativet skal på en gang sikre en høj lokal medlemsservice og samtidig skabe sammenhæng og synergi i den nye destination om en målrettet og slagkraftig markedsføring, regionalt, nationalt og ikke mindst internationalt.

Turistinformationen og destinationskontoret har lejet sig ind i den tidligere Blåvand Kro, der ejes af Hvidbjerg Strand Feriepark og bliver fra uge 43 base for den daglige gæsteservice samt destinationsudvikling.

Turistinformationen vil Monika Suhr som hidtil være ansvarlig for, mens journalist Leif Møller, der i januar flyttede med fra ProVarde til den nye destination til Hvide Sande, skal varetage medlemsservice og -udvikling, samt produktion af turistguider og indhold til Facebook og hjemmesider.

Forud for åbningen inviterer Destination Vesterhavet til to åbent hus-arrangementer.

Først tirsdag den 6. oktober klokken 10-18 i hovedkontoret i det nyrenoverede tidligere rådhus i Hvide Sande – og onsdag den 21. oktober klokken 10-18 i Blåvand.

 

Arrangementerne er åbne for alle men kræver tilmelding på grund af Covid19.

Tilmelding på Destination Vesterhavets hjemmeside: www.visitvesterhavet.dk 

Fakta Destination Vesterhavet

  • Etableret 1 januar 2020 som en kommunal sammenlægning af Ringkøbing Fjord Turisme (Danmarks geografisk største kommune) og Provades turismedel (Danmarks geografisk femtestørste kommune)
  • Destination Vesterhavet er landets største turismedestination målt på udenlandske overnatninger
  • Samlet overnatningstal fra Skallingen i syd til Vedersø i nord: 8,7 mio. gæster (2019)
  • Samlet omsætning: 7,4 mia. kroner (2019)
  • Over 400 medlemmer indenfor turismeerhvervet i destinationen 

Pressekontakt

Lisbeth Valther, bestyrelsesformand. Mobil 2030 8452

Rasmus Sømod, Senior Turistdestinationsudvikler, partneransvarlig og analyser. Mobil 5121 2992